Tuesday, November 30, 2010

Apa Ada Pada Nama?

Selamat pagi semuaa..alamak!dah tengahari ke?hehehe..ingat pagi lagi..(apa ni bangun lambat?) biasa la..(aku penganggur)..macam lagu Allahyarham Sudirman=)..ha di tengahari ini, saya nak bercerita pasal Nun, Alif, Mim..yess!nama..apa ada pada nama?tapi nama ni saya tak tujukan pada orang..saya nak sebut pasal nama perniagaan..ha ni khusus untuk kawan-kawan yang nak bukak bisnes..tak kira la online ke kedai betul-betul ke..tapi memang nama untuk sesebuah bisnes ni penting kan..untuk mengelakkan dahi anda berkerut-kerut sehingga uban tumbuh atas kepala semata-mata nak fikir nama ape ek nak letak untuk bisnes anda..jom kita tengok tips 1 minit dari penceramah motivasi yang merupakan jutawan internet yang saya jemput khas iaituuu Irfan Khairi...jom;) klik sini ye --> Tips 1 Minit ;)

1 comment:

  1. Website Irfan Khairi ni memang saya selalu tengok..suke;)

    ReplyDelete